Du Bois Culinair


 

Wie ik ben

Ik ben Marcel de Bos, 34 jaar en al ruim 15 jaar werkzaam in de horeca als kok in diverse bedrijven, zoals de golfbranche, a la carte restaurants, catering en hotellerie. Hierdoor heb ik in diverse lagen van de horeca mogen werken. In functies als zelfstandig werkend kok, chef de parti & souschef.

Koken is een passie die ik graag laat zien en wil delen met andere mensen. Door dit enthousiasme vind ik het heerlijk om in di

Wat ik voor u kan doen
  • Volledige banqueting draaien van kleine tot grote partijen. Hierbij kunt u onder andere denken aan ontbijten, lunches, tussentijdse snacks, grote diners, buffetten, barbecues.
  • Live Cooking, van het produceren tot het begeleiden, aansturen & meegeven van de producten.
  • A la carte in de breedste zin van het woord. Garde, rotisserie, vis, grill parties.
  • Crisis kok voor het in goede banen helpen van uw keuken organisatie. De juiste lijnen uitzetten in de keuken is van essentieel belang.
  • Interim in de keuken op leidinggevend niveau. Voor als u tijdelijk een souschef of chef-kok mist.
  • Privat cooking voor als u een lekker diner op tafel wilt zetten maar niet de hele tijd in de keuken wilt staan.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact [at] dubois-culinair [dot] nl (contact) met mij op.verse horecabedrijven te werken en ben ik in staat me snel aan te passen aan uw organisatie.

 

Voordelen van een freelancer in uw keuken

Heeft u gaten in uw keukenbrigade die door een freelance kok voor korte of lange tijd opgevuld kunnen worden? Is er een partij in aankomst en u heeft even extra handen nodig? Stijgt de drukte u iets te ver boven het hoofd? Zieken in de keuken? Ik biedt u de oplossing door de handen te zijn die u mist.

U betaalt geen premies en loonheffingen (ik heb een V.A.R wuo verklaring). U hoeft geen rekening te houden met vakantiedagen en doorbetaling bij ziekte. Hierdoor zijn de kosten overzichtelijk. U kunt mij inhuren voor korte tijd. Ik ben flexibel in te zetten op verschillende keuken parties.

@duboisculinair

Customize This