Du Bois Culinair
Contact
Locatie
6716RE Ede
Nederland
Branche
Netwerken
Wie ik ben
Ik ben Marcel de Bos, 34 jaar en al ruim 15 jaar werkzaam in de horeca als kok in diverse bedrijven, zoals de golfbranche, a la carte restaurants, catering en hotellerie. Hierdoor heb ik in diverse lagen van de horeca mogen werken. In functies als zelfstandig werkend kok, chef de parti & souschef.
Koken is een passie die ik graag laat zien en wil delen met andere mensen. Door dit enthousiasme vind ik het heerlijk om in di
Wat ik voor u kan doen- Volledige banqueting draaien van kleine tot grote partijen. Hierbij kunt u onder andere denken aan ontbijten, lunches, tussentijdse snacks, grote diners, buffetten, barbecues.
- Live Cooking, van het produceren tot het begeleiden, aansturen & meegeven van de producten.
- A la carte in de breedste zin van het woord. Garde, rotisserie, vis, grill parties.
- Crisis kok voor het in goede banen helpen van uw keuken organisatie. De juiste lijnen uitzetten in de keuken is van essentieel belang.
- Interim in de keuken op leidinggevend niveau. Voor als u tijdelijk een souschef of chef-kok mist.
- Privat cooking voor als u een lekker diner op tafel wilt zetten maar niet de hele tijd in de keuken wilt staan.
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact [at] dubois-culinair [dot] nl (contact) met mij op.verse horecabedrijven te werken en ben ik in staat me snel aan te passen aan uw organisatie.
Voordelen van een freelancer in uw keuken
Heeft u gaten in uw keukenbrigade die door een freelance kok voor korte of lange tijd opgevuld kunnen worden? Is er een partij in aankomst en u heeft even extra handen nodig? Stijgt de drukte u iets te ver boven het hoofd? Zieken in de keuken? Ik biedt u de oplossing door de handen te zijn die u mist.
U betaalt geen premies en loonheffingen (ik heb een V.A.R wuo verklaring). U hoeft geen rekening te houden met vakantiedagen en doorbetaling bij ziekte. Hierdoor zijn de kosten overzichtelijk. U kunt mij inhuren voor korte tijd. Ik ben flexibel in te zetten op verschillende keuken parties.